nieuwsbrief

 

dit is een nieuwsbrief van Wandelwaaier / Fietswaaier

 

 

unieke groepsreiskalender

Handig voor alle fietsers en wandelaars die een groepsreis willen maken.
Alle wandel- en fietsvakanties op een rij.

Duidelijk - overzichtelijk en update.

Nergens zo compleet als op onze website.


              
 

 

thema: de Italiaanse Alpen

Centraal gelegen en grenzend aan Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk liggen de Italiaanse Alpen. Wandel- en fietsvakanties voor ieder wat wils!

 

Comomeer

Afbeelding

Zo kun je een rondje om het Comomeer wandelen met de kinderen. Een week vol prachtige vergezichten op de besneeuwde bergtoppen van de Bergell en Tessin. Terwijl je steeds het meer in de diepte ziet opduiken.
 

 

Via Francigena per fiets

Afbeelding

Ook in de Italiaanse Alpen start de eerste etappe van de Via Francigena op de fiets. Van de Grote St. Bernard pas naar Parma met de Matterhorn en de Mont Blanc als blikvangers op de achtergrond. Wil je meer, dan kan dat! Deze lange afstandroute eindigt uiteindelijk in Rome.

 

 

Piemonte

Afbeelding

In de Piemonte zijn de bergen het decor voor een ontspannen fietsvakantie, terwijl je het echte klimwerk kunt laten liggen voor de echte doortrappers. Vlakke en licht heuvelende weggetjes brengen je langs unieke oude dorpjes, waar lekker gegeten wordt en waar men houdt van een praatje. De bagage wordt vervoerd.

 

Gezinsvakantie Aosta

Afbeelding

Of wat te denken van een multi-actieve vakantie voor het hele gezin in het dal van Aosta, met als basis een comfortabel ingerichte tent. Hier is van alles te doen: raften, klimmen, abseilen, bergwandelen, een spannend bivak... Ontspan na een avontuurlijke dag op een fijne bergsportcamping.
 

 

 

Ortler

Afbeelding

Er is zelfs een heuse rugzaktrektocht te maken in de Ortler. De berg zelf is 3.905 meter hoog. De minitrektochten voeren over de flanken van deze gigant. Over bospaadjes, langs gletsjers, over sneeuwveldjes en puinhellingen. Geslapen wordt er in berghutten.
 

 

Bolzano voor wielrenners

Afbeelding

Speciaal voor de wielrenners is er ”Bolzano voor wielrenners”. In 7 dagen vanuit een comfortabel hotel zijn er fietsdagtochten uitgezet door het hart van de Dolomieten. Zo kom je onder meer over de Passo Mendola, de Seiser Alm, de Nigerpas en de Karerpas. Bij het hotel teruggekomen kun je heerlijk ontspannen aan het zwembad in de tuin.
 

 

 

aan het woord.... Paul Boslooper
Werkzaam bij:
Nunatak, reisorganisatie

Sinds wanneer: sinds januari 2015.

Werkzaamheden op kantoor: alle aspecten van het touroperator vak; ontwikkeling, marketing, verkoop reizen, bevestigingen boekingen, opstellen nieuwsbrief, het onderhouden van de contacten mijn lokale agenten in 58 landen, afspraken maken met de Nunatak reisbegeleiders, mailtjes en telefoontjes beantwoorden, up-to-date houden van de website.

Hoe lang al in de reiswereld: Sinds 1991 reis ik, Paul Boslooper, ‘professioneel’ over de gehele wereld; als reisbegeleider, als eigenaar van een reisorganisatie en natuurlijk als reiziger!

Favoriete reisbestemming: De meest recente reizen zijn door de emoties die ik daar nog bij voel de mooiste :-). Zo heb ik in april met een groep een 5-daagse hondenslee kampeertrektocht gemaakt op Groenland over de bevroren fjorden.

Beste bestemming:
Nunatak heeft niet één beste bestemming. We hebben veel reizigers naar Nepal, Marokko en IJsland/Noorwegen/Zweden in de zomer en winter, in Rusland naar het Altai gebergte en het Baikal meer, maar ook naar Patagonië en Japan.

Wandelen en/of fietsen: Op vakantie ben ik vooral een wandelaar maar dat wil niet zeggen dat ik niet van fietsen hou; begin jaren negentig heb ik lange fietsreizen gemaakt in Patagonië, Nieuw-Zeeland, Bolivia en Australië (Tasmanië).

Laatste vakantie: Orobische Alpen in Italië.

Last but not least: Ik volg momenteel de IML-opleiding. Een IML is opgeleid om - net als een berggids - beroepsmatig klanten door de bergen te begeleiden.

Lees het hele verhaal van Paul:
Paul Boslooper aan het woord

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Wandelwaaier en/of Fietswaaier.
Wil je geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

 

 

Afbeelding

www.wandelwaaier

 
 

Afbeelding

www.fietswaaier.nl

 

 

 
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice